Det er hårdt at blive skilt. For de fleste. Det er ikke kun dig, det er svært for. Det er også din eksmand/ekskone – og selvfølgelig jeres barn/børn. Særligt sidstnævnte skal du have en stor opmærksomhed på. Det er nemlig temmelig ofte, at det netop er dem, der bliver gidsler i skilsmissen. Og hvorfor så det. Er det virkelig det, de voksne ønsker? NEJ – selvfølgelig ikke. Det er højst sandsynligt, det sidste de voksne ønsker.

Når du gennemlever en skilsmisse er du under pres. Nogen i mere udtalt grad end andre. Du skal til at skabe et nyt liv. Et nyt liv, som du enten selv har valgt – eller et nyt liv, som din eksmand/ekskone har valgt for dig. Det er klart, at der er forskel på om du er den, der er blevet forladt, eller den der har forladt. Uanset hvor du står – er der en sorg forbundet med skilsmissen. Også selvom du er glad og lettet og føler dig fri. Sorgen går på, at familien ikke bestod – børnene skal nu deles mellem dig og din eksmand/ekskone.

Når beslutningen er taget skal der helst sættes ind med det samme, så både du, din eks og sidst, og absolut ikke mindst, jeres børn, kommer godt fra start i jeres nye familieopsætning – jeres nye liv, hver for sig.

Vil du have hjælp til at komme godt fra start – eller hjælp til at komme videre kan jeg hjælpe dig.
Kontakt mig på tlf. +45 26 14 80 45 eller cath72@mail.dk