one of the hardest parts..Hvis du en dag står i den situation, at du skal skilles, bliver du nogens eks – og du får en eks. En situation, som ofte er præget af en form for sorg.
Hvis I har børn sammen er det oven i købet nødvendigt, at I stadig bevarer en eller anden form for relation, i og med, at I skal samarbejde om børnene, hvilket kan være en stor udfordring. Måske er du vred, såret, ked af det, jaloux eller noget helt femte.
Kommer der nye partnere til, kan det blive endnu en udfordring. Det ideelle er, hvis I kan etablere en god relation til hinanden og hinandens nye partnere. I min optik er en god relation en relation, hvor man, som minimum taler pænt om hinanden og til hinanden. Nogen formår at holde fødselsdage og jul sammen. Nogen formår at rejse sammen. Jeg synes ikke, det er alt afgørende om man gør det ene eller det andet.
Jeg synes, at det vigtige er, at de voksne accepterer og respekterer hinanden og hinandens nye liv. Det vil børnene kunne mærke, og det vil være langt lettere for dem at færdes i deres to hjem, hvis de ved, at der er accept begge veje.
Vejen dertil  – med accept og respekt – kan være svær og lang, og det er klart det bedste, hvis det gode samarbejde kan komme i gang med det samme. Det ved jeg godt, ikke er tilfældet for ret mange. Hvis det er svært for dig og Jer at etablere det gode samarbejde kan det være en god idé at få lidt hjælp til at komme i gang. Du kan se mere om, hvad jeg kan tilbyde her HER