Terapi
Har du udfordringer i dit liv, som er svære at håndtere alene?
Problemer i parforholdet, på arbejdet, i familien, med de små børn eller teenagerne? Står du ved en skillevej, midt i en sorg
eller har du lyst til at blive bedre til at sætte IMG_0193grænser?
I så fald kan terapi være en god hjælp, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere eller hvis du vil bestille en tid.
Terapien foregår i Hørsholm.
Pris: 800.- kr. pr. session af 45 min. varighed.

Rådgivning pr. mail
Hvis du har et par konkrete spørgsmål tilbyder jeg, at du kan sende dem til mig på mail. Du får svar indenfor 48 timer.
Pris 250.- kr.

Rådgivning/terapi pr. telefon
Hvis du har nogle spørgsmål omkring skilsmisse eller sammenbragte familier tilbyder jeg rådgivning pr. telefon. Det foregår på den måde, at du skriver en mail eller sms til mig, og så aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg kan ringe dig op.
Pris: 600.- kr. for 45 minutter.

Rådgivning/terapi via Skype
Jeg tilbyder rådgivning og terapi via Skype. Denne form for rådgivning/ terapi fungerer rigtig fint for mange, da det er meget fleksibelt. Du kan sidde derhjemme, på dit arbejde eller et tredje sted og behøver ikke tage noget sted hen.
Pris: 600.- kr. for 45 minutter.

Temaaften/dag om skilsmisse og sammenbragte familier.
Jeg tilbyder at komme ud til en mindre gruppe og fortælle om det at være skilt og leve i en sammenbragt familie. Det kan fx være, at I er en gruppe venner/veninder, der er skilt, hvor nogen af Jer måske har startet en ny familie. Det kan også være Jeres eks, der har startet en ny familie, som I skal forholde Jer til. Jeg vil fortælle om skilsmisseproblematikken, det at leve i en sammenbragt familie eller at være den der ser på, at eksen lever i en ny familie, som man bliver nødt til at forholde sig til. Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål om Jeres egne udfordringer. Hvis I er interesserede i sådan en aften eller dag vil jeg selvfølgelig lige forhøre mig, om der er noget specifikt I har brug for at høre om og tale om.
Kontakt mig for pris.

Grupper
Som ovenfor beskrevet tilbyder jeg at komme ud til mindre grupper. Måske kan du ikke selv samle en gruppe interesserede, og så kan du skrive til mig. Jeg samler så en lille gruppe og laver en aften for Jer.
Prisen afhænger af antal deltagere.

Ved afbud mindre end 24 timer før vores aftale betales fuld pris.